Väänsinpä sitten tänään Maailman Parhaan Tomaatti-Vuohenjuustokeiton. Kyseessä oli oma sovellukseni tästä Maailman Parhaasta Tomaattikeitosta, jonka reseptiin karppifoorumilla törmäsin. Sen verran reippaalla kädellä tein tuunauksia tuohon soppaan, että kannattaa käväistä vilkaisemassa myös alkuperäinen resepti tuolta foorumilta.
Keiton salaisuus on pitkässä keittoajassa. Tämän tomaattikeiton täytyy siis ihan aikuisten oikeasti porista liedellä parisen tuntia. Juoksin välillä maistelemassa keittoa, kun se hiljalleen porisi kattilassa, ja voin kyllä allekirjoittaa väitteen. Maku todellakin syveni pikkuhiljaa.
Omaan versiooni tulee bratwurstia ja vuohenjuustoa. Alkuperäisessä reseptissä käytettiin pekonia, mutta tämä keitto oli kätevä tapa päästä eroon bratwursteista, joiden viimeinen käyttöpäivä oli käsillä.
Resepti on vähähiilihydraattinen.